Výroční zpráva 2019

Přinášíme Vám výroční zprávu Transparency International Česká republika (TI) za rok 2019, kde se dozvíte zásadní informace týkající se boje proti korupci v České republice. V naší výroční zprávě, zkontrolované nezávislým auditorem, se mimo jiné dočtete o detailech naší činnosti a také o tom, jak jsme financováni, a to včetně příjmů a nákladů.

V kanceláři TI pracovalo 9 stálých zaměstnanců – přepočteno na plné úvazky. Realizovali jsme 9 projektů, z toho 3 zahraniční a jeden pod hlavičkou ASTRA – Asociace pro transparentnost, z.s. Vydali jsme 31 tiskových zpráv. Upozornili jsme na 35 korupčních kauz. Poskytli jsme právní pomoc 371 klientům právní poradny. Uspořádali jsme na různá protikorupční témata 10 expertních akcí, veřejných promítání a debat. Naše webové stránky transparency.cz a další kampaňové weby TI navštívilo přes 300 000 unikátních uživatelů. TI měla více než 4000 citací v českých médiích. V roce 2019 činil celkový rozpočet naší protikorupční organizace 11 748 452 korun.

Prostředky na naši práci jsme získali od Evropské unie, vlády České republiky, Spojených států amerických, z berlínského sekretariátu Transparency International, Open Society Foundations, ale také od soukromých osob, firem a členů Klubu Transparency International.

Všem, kteří nás podporují velice děkujeme za jejich důvěru!

• Rok vydání: 2020
Stáhnout publikaci

Publikace

Projekty

Bojujte proti korupci s námi.