Výroční zpráva 2017

9 zaměstnanců, 18 projektů, 11 odborných publikací, 22 veřejných akcí, 441 klientů Právní poradny TI, desítky kauz a 2 vlajkové kampaně. To jsou čísla, která ilustrují uplynulý rok 2017 v Transparency International Česká republika.

Pracovali jsme na téměř dvou desítkách projektů, z nichž tři byly realizovány v zahraničí. Na naši bezplatnou právní poradnu se obrátily stovky klientů, naši investigativci řešili desítky kauz. Spustili jsme dvě vlajkové komunikační kampaně za transparentní sport a otevřené financování politických kampaní. A to vše zaštítil tým několika odborníků s podporou odborných externistů, asistentů a stážistů.

V naší výroční zprávě za rok 2017 se přehledně dozvíte, jak jsme financování, jaké konkrétní tváře stojí za celou naší organizací, a že se např. můžeme opřít o naše individuální a firemní dárce, kteří spolu s námi aktivně hlídají veřejný zájem, hájí efektivní a odpovědnou správu země.

• Rok vydání: 2018
Stáhnout publikaci

Publikace

Projekty

Bojujte proti korupci s námi.